Εφηβικά Αττικής: Δεύτερη αγωνιστική

27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 — Και σήμερα ήταν μια πετυχημένη Κυριακή. Για το Κύπελλο, η ομάδα του ΣΟ Καλλιθέας έφερε 2-2 με τον Κότινο και προκρίθηκε. Η παιδική ομάδα Κ16 πάλεψε καλά στο Περιστέρι εναντίον της ισχυρής ομάδας της Στέγης και θα μπορούσε να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από το 1-3 με το οποίο έχασε (το βαθμό σημείωσε ο Σταμάτης Κούρκουλος-Αρδίτης στην 1η σκακιέρα. Στις επόμενες σκακιέρες αγωνίστηκαν κατά σειρά η Μαρία Τσούμπα και οι αδελφοι Πέτρος και Ηλίας Βαλαχέας). Τη νίκη της ημέρας έφεραν τα πιτσιρίκια της Κ12 από το Ίλιον, όπου επιβλήθηκαν με 3-1. Εκεί τις νίκες σημείωσαν η Μαντώ Τσούμπα (στην 1η σκακιέρα), ο Κων. Φλωράκης (2η) και ο Δ. Κετσέας (στην 4η). Έχασε η Ελ. Παρασκευοπούλου στη 2η. Οι κληρώσεις της επόμενης αγωνιστικής αναμένονται για αύριο το μεσημέρι.

Με την ευκαιρία, αξίζει να καταγραφούν και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, την Κυριακή 20/1. Εκεί η ομάδα Κ16 νίκησε 3-1 το Ζήνωνα Γλυφάδας (με νίκες των Κούρκουλου στην 1η και Στ. Βατικιώτη στη 2η σκακιέρα και ισοπαλίες της Μαρίας Τσούμπα και του Κων. Βατικιώτη στην 3η και 4η). Απόλυτη νίκη με 4-0 σημείωσε και η ομάδα Κ12 επί του Πειραϊκού (με σύνθεση Μαντώ Τσούμπα, Φλωράκης, Αλεξίου και Στ. Κετσέας).

Αναρτήθηκε στις ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ, ΕΦΗΒΙΚΑ ΟΜΑΔΙΚΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ, ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εφηβικά Αττικής: Δεύτερη αγωνιστική
Αρέσει σε %d bloggers: