Σχολικά πρωταθλήματα στην Καλλιθέα και την Αττική (μια ενημέρωση)

 

Το Σάββατο 16/2 θα γίνουν οι προκριματικοί αγώνες για το Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής 2008. Τα σκακιστικά σχολικά πρωταθλήματα έχουν γιορταστικό χαραχτήρα και είναι διοργανώσεις ανοιχτές σε όλους τους μαθητές που αγαπούν το σκάκι. Δεν χρειάζεται να είναι γραμμένοι σε σύλλογο και να έχουν αθλητικό δελτίο, ενώ δεν τηρούνται οι τυπικές προδιαγραφές των επίσημων παρτίδων (καταγραφή κινήσεων, χρονόμετρα). Αποτελούν λοιπόν ιδανική λύση για όσους μαθητές ή μαθήτριες ξέρουν σκάκι και θέλουν να έχουν μια πρώτη συμμετοχή σε σκακιστικό τουρνουά.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ >>>

 

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τηλ. 210-9514312 (Ν. Κούρκουλος, πρωινές ώρες) και 6973809786 (Ν. Κουκίδης, 6-8 μ.μ.) ή στο email: rafaelino@freemail.gr.  

Για όσους έχουν μεγαλύτερη όρεξη για σκάκι: Ελάτε στο σύλλογό μας (Λυκούργου 50) όπου γίνονται μαθήματα το Σάββατο και την Κυριακή. Πληροφορίες για την εγγραφή, τη συνδρομή, τα τμήματα κλπ. στο τηλ. 210-9592163 (Σάββατο, 12.15 έως 6).

Αναρτήθηκε στις 2008, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙ. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχολικά πρωταθλήματα στην Καλλιθέα και την Αττική (μια ενημέρωση)
Αρέσει σε %d bloggers: