Επιτυχίες στο «παγωμένο» σχολικό

tsatsoulis.jpg
Ο Περικλής Τσατσούλης, 1ος νικητής στη Β’ Δημοτικού

Με μάλλον μικρότερη από το αναμενόμενο συμμετοχή, λόγω καιρού, έγιναν το Σάββατο 16/2 στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης οι προκριματικοί αγώνες της Νοτιανατολικής Περιφέρειας για το Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής 2008. Αγωνίστηκαν 278 μαθητές δημοτικών (κυρίως) αλλά και γυμνασίων και λυκείων, σε 9 ξεχωριστές κατηγορίες, ενώ δόθηκαν συνολικά 56 προκρίσεις (συμπεριλαμβάνονται οι προκρίσεις του, παράλληλου, τοπικού πρωταθλήματος Ν. Σμύρνης).

Μαζική, απεναντίας, στάθηκε η συμμετοχή των παιδιών του συλλόγου μας: έπαιξαν 16 παιδιά, από τα οποία προκρίθηκαν τα εφτά, ενώ πέντε ακόμα νεαροί σκακιστές μας έχασαν την πρόκριση στο τσακ – μερικές φορές μάλιστα «στην κόψη του ξυραφιού».

Περισσότερα για τα αναλυτικά αποτελέσματα των παιδιών της Καλλιθέας εδώ >>>
Τα τεχνικά αποτελέσματα, από τον ιστότοπο της Ένωσης Αττικής, εδώ >>>

Αξίζει, τέλος, να αναφέρουμε και τη σημαντική τεχνική και οργανωτική συνεργασία του συλλόγου μας με το διεθνή διαιτητή Σπύρο Κοφίδη και τους ομοσπονδιακούς διαιτητές Ν.Κουκίδη, Γ. Πούλο, Μαρ. Στεφανίδη και Αν. Στεφανίδη.

Σημαντικές και οι παρουσίες δύο προσωρινών «τέως» μας: του Ν. Αγγελή (1ος στα Λύκεια) και του διεθνή διαιτητή και προπονητή Ανδ. Κοφίδη. (–ραφ)

Αναρτήθηκε στις 2008, ΑΤΟΜΙΚΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙ. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επιτυχίες στο «παγωμένο» σχολικό
Αρέσει σε %d bloggers: