Σχολικό Αττικής: Τέσσερις προκρίθηκαν, δύο ελπίζουν

Με τα συνηθισμένα οργανωτικά προβλήματα (μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη, ασάφεια ως προς τις τελικές προκρίσεις) έγιναν την Κυριακή 2/3 οι τελικοί του Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Αττικής, όπου αγωνίστηκαν 13 παιδιά του συλλόγου: Εννιά πέρασαν από τους προκριματικούς της περιφέρειάς μας στη Ν. Σμύρνη (7 κανονικές προκρίσεις συν 2 επιλαχόντες), δύο δικαιούνταν απευθείας συμμετοχή με βάση τα αποτελέσματα του Νεανικού Αττικής (Νίκαια) και δύο ακόμα προκρίθηκαν το Σάββατο 1/3 μέσω της κεντρικής περιφέρειας (σχολεία του Δήμου Αθηναίων): Μαρία Τσούμπα 1η με 5/5 στην Α’ Γυμν., και Ματτέο Πιτσοκάρο 4ος με 4/5 στην Ε’ Δημ.

Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος και προσπάθησαν για το καλύτερο. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον Περικλή Τσατσούλη, για το πείσμα του (έπαιξε με πυρετό και εμετούς). Πήραμε ένα κύπελλο (2η θέση) και συνολικά τέσσερις προκρίσεις για τους Πανελλήνιους που πρόκειται να γίνουν στη Χαλκιδική, ενώ δύο ακόμα παιδιά ελπίζουν να περάσουν ως επιλαχόντες.

Αναλυτικά αποτελέσματα (με έντονα οι προκρίσεις), σε 7 παρτίδες:

Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (46 συμμετοχές):
Μαρία Τσούμπα 4 β. (16η, 5ο κορίτσι) 1η επιλ.
Πέτρος Βαλαχέας 2 β. (41ος)

ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (70 συμμετοχές):
Κων/νος Φλωράκης 3 β. (39ος)

Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (78 συμμετοχές):
Δημήτρης Αλεξίου 5 β. (13ος) 2ος επιλ.
Ελένη Παρασκευοπούλου 4 β. (25η, 3ο κορίτσι)
Σταύρος Κετσέας 4 β. (32ος)
Δημήτρης Κετσέας 3 β. (52ος)
Ματτέο Πιτσοκάρο 3 β. (53ος)

sxol08-05.jpg

Λίγο «φυτευτό» στην αναμονή για την κλήρωση για την Ε’ Δημοτικού: Ο Ματτέο παρακολουθεί το Δημήτρη Α. και το Σταύρο να αντιμετωπίζουν την Ελένη και το Δημήτρη Κ.

Δ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (95 συμμετοχές):
Σταμάτης Κούρκουλος-Αρδίτης 6 β. (2ος)
Μαντώ Τσούμπα 5 β. (17η, 4ο κορίτσι)

Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (69 συμμετοχές):
Βασίλης Παπαηλιάδης 3 β. (49ος)

Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (69 συμμετοχές):
Περικλής Τσατσούλης 5 β. (11ος)
Δημήτρης Λουτραγώτης 3,5 β. (39ος)

(-ραφ-)

Αναρτήθηκε στις 2008, ΑΤΟΜΙΚΑ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙ. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχολικό Αττικής: Τέσσερις προκρίθηκαν, δύο ελπίζουν
Αρέσει σε %d bloggers: