Χρονικό ενός πρωταθλήματος με μόνο νίκες!

Με εννέα νίκες στους εννέα αγώνες που έδωσε (επτά στο τουρνουά του πρωταθλήματος και δύο στα επακόλουθα μπαράζ) η ομάδα του ΣΟ Καλλιθέας κατέκτησε επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή Β’ Εθνικής στην Αττική το 2007 και επέστρεψε στην Α’ Εθνική για το 2008.

Με διπλό κλικ εδώ μπορείτε να ξαναδείτε το χρονικό αυτής της ασταμάτητης, νικηφόρας πορείας. Με όλα τα ρεπορτάζ, τα αναλυτικά στοιχεία από τα φύλλα των αγώνων, τα ατομικά στατιστικά όλων των σκακιστριών και σκακιστών μας, με φωτογραφίες των πρωταγωνιστών και πίνακες βαθμολογίας.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε εδώ τη μεγάλη νίκη του διεθή μετρ Ανδρέα Κοφίδη επί του Βούλγαρου γκρανμέτρ Τσαλταμπάσεβ (2573) που αποδείχτηκε και η αποφασιστική για τη νίκη του ΣΟΚ στο τελικό μπαράζ επί του αιώνιου αντιπάλου, του ΣΟ Ηλιούπολης, σχολιασμένη  από το νικητή. Την ίδια παρτίδα μπορείτε επίσης να δείτε στα γρήγορα, χωρίς σκακιέρα, σε βίντεο του YouTube, πατώντας εδώ.

Αναρτήθηκε στις 2007, ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ, ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χρονικό ενός πρωταθλήματος με μόνο νίκες!
Αρέσει σε %d bloggers: