Σχολικό στην Καλλιθέα την Κυριακή 6 Απριλίου

Το φετινό σχολικό πρωτάθλημα Καλλιθέας θα γίνει την Κυριακή 6 Απριλίου, από τις 9.30 το πρωί (αγώνες περίπου 10 π.μ.-2 μ.μ.) θα γίνει και πάλι στην αίθουσα εκδηλώσεων του φιλόξενου 2ου Γυμνασίου, Μεγαλοπόλεως 21, πίσω από την Αγ. Ελεούσα. (Πατήστε στο βέλος για να δείτε πού θα γίνουν οι αγώνες:) Μετάβαση στο DriveMe.gr

Διοργανωτές είναι, όπως κάθε χρονιά, ο Δήμος Καλλιθέας, το ΝΠΔΔ Δήμου Καλλιθέας «για τον Αθλητισμό και τα Σπορ» και ο Σκακιστικός Όμιλος Καλλιθέας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που είτε κατοικούν στην Καλλιθέα είτε πηγαίνουν σε δημοτικά, γυμνάσια, και λύκεια της Καλλιθέας, είτε είναι αθλητές των σκακιστικών συλλόγων της Καλλιθέας.

dscf0589.jpg

Στιγμιότυπο από τους περσινούς αγώνες

Οι αγώνες θα γίνουν σε πέντε κατηγορίες: Α’-Β’ Δημοτικού, Γ’-Δ’ Δημοτικού, Ε’-Στ’ Δημοτικού, Α’-Β’ Γυμνασίου, και Γ’ Γυμνασίου-Α’-Γ’ Λυκείου. Οι βραβεύσεις καλύπτουν πολλές κατηγορίες, ατομικά και ομαδικά — παρακαλούμε να διαβάσετε την αναλυτική προκήρυξη.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 210-9565618 κατά τις εργάσιμες ώρες (ΝΠΔΔ «Για τον Αθλητισμό & τα Σπορ», Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 156),στο Σκακιστικό Όμιλο Καλλιθέας, Λυκούργου 50, τηλ. 210-9592163 (Σάββατο, 12-6 μ.μ.), και στο τηλ. 210-9514312 (καθημερινές, πρωινές ώρες). Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μέσω του ιστολογίου μας, στη διεύθυνση kallitheachess@gmail.com.

Δεκτές θα γίνονται επίσης και οι δηλώσεις συμμετοχής στην αίθουσα των αγώνων μέχρι τις 9.30 το πρωί –εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Αναρτήθηκε στις ΑΤΟΜΙΚΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙ. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σχολικό στην Καλλιθέα την Κυριακή 6 Απριλίου
Αρέσει σε %d bloggers: