Ολοκληρώθηκαν τα διασυλλογικά Αττικής

Με μια νίκη και μια ήττα ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους οι ομάδες μας που συμμετείχαν στα διασυλλογικά Αττικής. Αν και οι πιο κρίσιμες, οι δύο τελευταίες αγωνιστικές γίνονται μετά το Πάσχα και διακοπή των πρωταθλημάτων επί σχεδόν ένα μήνα, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται μερικές φορές και οργανωτικά προβλήματα.

Έτσι, για την Β’ Τοπική, ο Νικηφόρος νίκησε στην 6η αγωνιστική εντός έδρας τον ΑΟ Λεοντείου με 5,5-2,5 (τους βαθμούς της ομάδας σημείωσαν με νίκες οι Κοντσέτι, Σέχας, Κακλέας, Γαλάνης, και Μπασούκος, μισό βαθμό πρόσφερε ο Κορκολιάκος, ενώ έχασαν Αγιοργίτης και Κωνσταντάς).

 Για την 7η αγωνιστική όμως, όπου μια νίκη με μεγάλο σκορ θα προσέφερε θεωρητικά ελπίδες ανοδου στην Α’ Τοπική, η ομάδα έχασε εκτός έδρας με το ίδιο σκορ, 5,5-2,5 από την ΠΣ Αγ. Δημητρίου (που είχε το ίδιο κίνητρο)  –τελικά όμως κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν έφτασε την προνομιούχο έκτη θέση.  Τους 2,5 βαθμούς έδωσαν στην ομάδα ο Μπασούκος με νίκη, και οι Κορκολιάκος, Κακλέας, και Γαλάνης με ισοπαλίες. Έχασαν Κοντσέτι, Λίχας, Αγιοργίτης,και Κωνσταντάς.

Στην τελική κατάταξη, ο Νικηφόρος ήταν τελικά 12ος από τις 22 ομάδες που συμμετείχαν.

Για το Κύπελλο Αττικής Φιλίας «Νίκος Στρόφαλης», η ομάδα του ΣΟ Καλλιθέας, σε μια έμπρακτη απόδειξη της πασχαλινής αποδιοργάνωσης, «λησμόνησε» να παραταχθεί (!) εντός έδρας (!) για την 6η αγωνιστική (ήττα με 7,5-0 χωρίς αγώνα), αλλά στην επόμενη, και τελευταία, νίκησε εκτός έδρας μια επίσης αποδεκατισμένη ομάδα του Παπάγου με 5,5-1,5 (νίκες χωρίς αγώνα για Μαριάννα Στεφανίδη και Στέργιο Παππά, νίκες με …αντίπαλο για Ζησιμόπουλο, Παρασκευοπούλου, και Πέτρο Βαλαχέα, ήττες για Φλωράκη και Ηλία Βαλαχέα (ο Παπάγου τιμωρείται με αφαίρεση ενός πόντου).

Στην τελική κατάταξη, ο ΣΟ Καλλιθέας κατέλαβε τη 19η θέση επί 38 ομάδων που συμμετείχαν.

Αναρτήθηκε στις 2008, ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ολοκληρώθηκαν τα διασυλλογικά Αττικής
Αρέσει σε %d bloggers: