Δυο νικηφόρες έξοδοι για Κ12 και Κ16

Με δύο νίκες επέστρεψαν οι ομάδες Κ12 και Κ16 από τις εξόδους τους την Κυριακή 12/10. Τα αποτελέσματα ήταν, αναλυτική:

Κ16 Ζήνων Γλυφάδας – ΣΟ Καλλιθέας  2-4. Η σύνθεσή μας κατά σκακιέρες: Σταύ. Βατικιώτης ½, Κων. Βατικιώτης 1, Πέτ. Βαλαχέας 1, Ηλ. Βαλαχέας 1, Ιάσ. Μύαρης 0, Μαρ. Τσούμπα ½. Ο Σταύρος έκανε ισοπαλία με τον Καλλία, 1475 – οι υπόλοιποι αντίπαλοι ήταν νέα ονόματα, καθώς ο Ζήνωνας δεν αγωνίστηκε με την αναμενόμενη σύνθεσή του.

Κ12 Σκακ. Άνοιξη – ΣΟ Καλλιθέας 1,5- 4,5 Η σύνθεσή μας εδώ ήταν: Κούρκουλος-Αρδίτης ½, Κων. Φλωράκης 0, Δημ. Αλεξίου 1, Ελ. Παρασκευοπούλου 1, Περ. Τσατσούλης 1, Μαντώ Τσούμπα 1.
Με αντίπαλο τον Βακάλη, ο Σταμάτης «πούλησε» μια μεγάλη υπεροχή, (τη μετάτρεψε σε καταχαμένη θέση), αλλά τελικά κατάφερε να σώσει την ισοπαλία. Επιτυχία του Αλεξίου που κέρδισε τον ισχυρότερο από τους αδελφούς Τσίρους (τον » μικρό»). Ο μεγάλος Τσίρος κέρδισε το Φλωράκη.
Με άλλα λόγια, εδώ η σύνθεση των αντιπάλων ήταν ό,τι καλύτερο είχαν. Ήταν το ντεμπούτο του Περικλή με την ομάδα.

Μετά από τα αποτελέσματα αυτά, οι «16άρηδες», με 4 β., ισοβαθμούν στις θέσεις 6-14 (σε 33 συμμετοχές), οι «12άρηδες» όμως, με 5 β., ισοβαθμούν στις θέσεις 2-5 (σε 32 συμμετοχές) και κατατάσσονται στην 3η θέση με βάση τα κριτήρια (τα «γκολ»).
Την επόμενη Κυριακή, είναι σειρά των Κ12 να αγωνιστούν στη Γλυφάδα με το Ζήνωνα, ενώ η ομάδα Κ16 θα υποδεχτεί στην Καλλιθέα τον ΠΣ Περιστερίου.
[ραφ]
Πατήστε εδώ για να δείτε και το αντίστοιχο ρεπορτάζ στο πολύ καλό ιστολόγιο της Σκακιστικής Άνοιξης.
Αναρτήθηκε στις 2008, ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ, ΕΦΗΒΙΚΑ ΟΜΑΔΙΚΑ, ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ετικέτες: , , . Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δυο νικηφόρες έξοδοι για Κ12 και Κ16
Αρέσει σε %d bloggers: