Πανελλήνια Σχολικά στο Πόρτο Καρράς

Στο ξενοδοχείο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής (στο Ν. Μαρμαρά) έγιναν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα, από τις 23 ως τις 25 Απριλίου. Σε όλες μαζί τις διοργανώσεις (8ο Ομαδικό, 22ο Ατομικό και παράλληλο Όπεν) συμμετείχαν 710 παιδιά – αριθμός ικανοποιητικός (για το κλίμα των ημερών). Υπήρχε πάντως μια μικρή υποχώρηση (της τάξης του 15%) σε σχέση με την περσινή συμμετοχή-ρεκόρ.

Από τα παιδιά της Καλλιθέας, ο Σταμάτης Κούρκουλος -Αρδίτης πήρε τη 2η θέση στη ΣΤ΄ Δημοτικού κι ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος την 7η θέση στη Γ΄ Γυμνασίου. Η Μαντώ Τσούμπα, επίσης στη ΣΤ΄, πάλεψε γερά αλλά στάθηκε άτυχη στις κληρώσεις. Κάτω από τις δυνατότητές τους απέδωσαν ο Περικλής Τσατσούλης (Δ΄ Δημ.) και ο Νικόλας Βώσσος (Α΄ Δημ.) – και οι δύο είχαν άσκημο φινάλε.

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.roua.gr/sxoliko2010/index.html

Αναλυτικά:

Γ΄ Γυμνασίου (34 συμμετοχές)

Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος 7ος με 6 β.

Ο χρόνος των σχολικών (15 λεπτά για όλη την παρτίδα, συν 10΄΄ ανά κίνηση) σίγουρα δεν ευνοεί το στιλ του Κωνσταντίνου. Με αυτό το δεδομένο, το αποτέλεσμα του κρίνεται ικανοποιητικό, μολονότι θα πετύχαινε κάτι καλύτερο αν προσαρμοζόταν νωρίτερα στο γρήγορο ρυθμό.

ΣΤ΄ Δημοτικού (72 συμμετοχές)

Σταμάτης Κούρκουλος-Αρδίτης 2ος με 7 β.

Ο Σταμάτης έχασε, στον 6ο γύρο, το ντέρμπι με το Γ. Παπαδόπουλο, ας πούμε στις λεπτομέρειες. Στη συνέχεια είχε ακόμα μια ήττα αλλά κράτησε τη 2η θέση χάρι στην καλύτερη πρόοδο. Συνολικά, δεν μπορούμε να μιλάμε για ιδιαίτερα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Μαντώ Τσούμπα 24η με 5 β. (7ο κορίτσι)

Στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο η Μαντώ στάθηκε καλά, όμως είχε στραβές κληρώσεις. Στο 2ο γύρο έπεσε πάνω στο Λαδόπουλο ενώ στον τελευταίο έπαιξε με το Ν. Γουλούτη (το μόνο από τους ισχυρούς της κατηγορίας που είχε μείνει πίσω στη διεκδίκηση της κορυφής). Με ελαφρά ευνοϊκότερες κληρώσεις, είχε νομίζουμε καλές τύχες για να μπει στην τριάδα των κοριτσιών.

Δ΄ Δημοτικού (65 συμμετοχές)

Περικλής Τσατσούλης 39ος με 4 β.

Ο Περικλής ξεκίνησε με 3/4, έφτασε στα 4/6, αλλά έμεινε δίχως πόντο στη δεύτερη μέρα των αγώνων. Για να φέρει τα αποτελέσματα που του αξίζουν πρέπει να αποβάλει μια κάποια επιπολαιότητα – και κυρίως να μην το βάζει κάτω μετά από ήττες.

Α΄ Δημοτικού (51 συμμετοχές)

Νικόλας Βώσσος 26ος με 4,5 β.

Ο Νικόλας ξεκίνησε με 3/3 κι έφερε ισοπαλία στον 4ο γύρο. Στη συνέχεια έχασε το ενδιαφέρον του κι είχε μάλλον στο νου του περισσότερο στη μπάλα. Θα δείξει το ταλέντο του όταν μάθει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος.

Στο Όπεν, και συγκεκριμένα στον όμιλο 2 (Δ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού), η Ελένη Αναγνωστοπούλου, αδελφή του Κωνσταντίνου, αναδείχτηκε 3ο κορίτσι, με 5 β.

Ο Νικόλας δεν ήθελε να έρθει, γιατί έπαιζε μπάλλα.

Α, νάτος!

Εδώ βρήκαμε το Νικόλα αλλά χάσαμε τον Κωνσταντίνο.

Κι ένα μεγαλύτερο παιδί στην παρέα.

Ο Σταμάτης ανάμεσα στο Γιώργο Παπαδόπουλο και το Δημήτρη Λαδόπουλο.

Next generation: Ιφιγένεια Αναγνωστοπούλου

Η Ελένη Αναγνωστοπούλου στο βάθρο του Όπεν (δίπλα της, η Ιφιγένεια απαιτεί κύπελλο).

Αναρτήθηκε στις ΑΤΑΞΙΝΟΜΗΤΟ. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: