Τελικά Σχολικού Αττικής 2011: Χαϊδάρι

Οι τελικοί του 23ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Αττικής 2011 έγιναν την Κυριακή 3/4 στα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» (Χαϊδάρι), με καλές συνθήκες. Βρέθηκαν εκεί 10 παιδιά του συλλόγου, 4 κορίτσια και 6 αγόρια, που είχαν προκριθεί με διάφορους τρόπους (δύο περσινοί πρωταθλητές Αττικής, δύο μέσω Νεανικών, τρεις από τα προκριματικά του Νότου, ένας απ’ το Βορρά κι ένας απ’ το Κέντρο, συν μια ελεύθερη συμμετοχή στα Λύκεια). Συνολικά, τα αποτελέσματά μας δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά – και σίγουρα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα. Βέβαια έχουμε και φέτος ένα Πρωταθλητή Αττικής με το Σταμάτη, που έκανε 7/7, δύο βαθμούς μπροστά απ’ τον δεύτερο – αλλά δεν πρόκειται για τρομερό κατόρθωμα (θα έχει να θυμάται μόνο τη νίκη του επί του Γ. Παπαδόπουλου, στο αιώνιο ντέρμπι της ηλικίας τους). Ο Νικόλας είχε 5/5, όμως έχασε τις δύο τελευταίες παρτίδες και πήρε απλώς την πρόκριση, πρόκριση που πήρε κι η Μαρία (δεν θα την εκμεταλλευτεί όμως) με ικανοποιητική εμφάνιση. Η (περσινή πρωταθλήτρια) Μαντώ ξεκίνησε άσκημα, χάνοντας δυο κερδισμένες θέσεις στην πίεση χρόνου, και δεν μπόρεσε να ανακάμψει. Κατιτί (1 βαθμός) έλειψε στον Περικλή, ενώ ο Δημήτρης υπόφερε από το, άβολο γι’ αυτόν, χρονικό όριο. Προσπάθησαν φιλότιμα η Μακρίνα κι η Βασιλική (που κι αυτή είχε προβλήματα με το χρόνο), ενώ οι δυο καινούργιοι σε τελικούς, ο Μανώλης κι ο Παύλος, δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν. Ειδικά για τον Παύλο όμως, πρέπει να σημειώσουμε ότι η πρόκρισή του στα τελικά, έχοντας ξεκινήσει μαθήματα μόλις ένα μήνα πριν, ήταν ήδη μεγάλη κι απρόσμενη επιτυχία – κι ασφαλώς περιμένουμε πολλά από αυτόν στο μέλλον.

Έτσι, στα Πανελλήνια Σχολικά (που θα γίνουν στις 16-18 Απριλίου στην Ερέτρια) θα πάρουν μέρος πέντε παιδιά του συλλόγου: πέρα από το Σταμάτη και το Νικόλα θα βρίσκονται εκεί ο Σταύρος κι ο Δημήτρης Κετσέας (πρόκριση μέσω Ομαδικού Σχολικού) αλλά κι ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, που πέρασε από τη δική του περιφέρεια (Ανατολική Στερεά).

Β΄ Δημοτικού (47 συμμετοχές)

Νικόλας Βώσσος 5 β. (7ος)
Μακρίνα Περακάκη 3 β. (33η)
Παύλος Μουστακίδης 2,5 β. (35ος)

Γ΄ Δημοτικού (59 συμμετοχές)

Μανώλης Φωτόπουλος 2,5 β. (48ος)

Ε΄ Δημοτικού (52 συμμετοχές)

Περικλής Τσατσούλης 4 β. (18ος)

ΣΤ΄ Δημοτικού (53 συμμετοχές)

Βασιλική Σιάφου 1 β. (49η)

Α΄ Γυμνασίου (34 συμμετοχές)

Σταμάτης Κούρκουλος-Αρδίτης 7 β. (1ος – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ)
Μαντώ Τσούμπα 3 β. (24η)*

* [στην επίσημη βαθμολογία η επίδοση της Μαντώς αναφέρεται λανθασμένα επειδή στον τελευταίο γύρο γράφτηκε λάθος -«ανάποδα»- το αποτέλεσμά της]

Β΄ Γυμνασίου (32 συμμετοχές)

Δημήτρης Αλεξίου 3 β. (21ος)

Λύκεια (45 συμμετοχές)

Μαρία Τσούμπα 3,5 β. (25η) [4ο κορίτσι]

Ένα Σχόλιο to “Τελικά Σχολικού Αττικής 2011: Χαϊδάρι”

  1. lailoken18 Says:

    Η ανάρτηση καθυστέρησε να μπει λόγω προσωπικών προβλημάτων. Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά που την περιμένανε.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: