Τα Κάππα της χρονιάς

Ξεκινάει τη Δευτέρα 9 Μαΐου το Κ52, το έβδομο και τελευταίο τουρνουά Κάππα της φετινής σεζόν – θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου, με αγωνιστικές ημέρες, όπως πάντα, τη Δευτέρα και την Παρασκευή (η αναλυτική προκήρυξη υπάρχει στην ειδικά στήλη, στα αριστερά). Θα ακολουθήσει, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, το 2ο Νεανικό Τουρνουά και μετά κλείνουμε για καλοκαίρι. Με την ευκαιρία, παρουσιάζουμε συνοπτικά τους νικητές των φετινών Κάππα:

Στο Κ51, πρώτος νικητής ο ΙΜ Ανατόλι Κάμενετς, με δεύτερο τον Αλέξη Κωστούρο και τρίτο τον Κώστα Κεσόγλου. Πρώτος έφηβος ο Ισαάκ Πεσσιρίδης (17 συμμετοχές).
Ο Αλέξης Κωστούρος κέρδισε το Κ50, με δεύτερο τον Κάμενετς και τρίτο τον Σιεντσέφσκι (10 συμμετοχές).
Για το Κ49, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της Φρόσως Κασιούρα, έχουμε γράψει αναλυτικό ρεπορτάζ. Επαναλαμβάνουμε κι εδώ: πρώτος νικητής ο Έκτορας Αζής-Αζίζης, με δεύτερο τον Κωστούρο και τρίτο τον Κάμενετς. Πρώτη γυναίκα η Μάγια Πετράκη και πρώτος έφηβος ο Σταμάτης Κούρκουλος-Αρδίτης (21 συμμετοχές).
Το Κ48 πήγε στον «Ζίμπι» Σιεντσέφσκι, με δεύτερο τον Κωστούρο και τρίτο τον Κεσόγλου. Πρώτος έφηβος ο Στέφανος Πουλίδης (20 συμμετοχές).
Ίδια ήταν η πρώτη τριάδα και στο Κ47: πρώτος νικητής ο Σιεντσέφσκι, δεύτερος ο Κωστούρος και τρίτος ο Κεσόγλου (14 συμμετοχές).
Τέλος (…παναπεί στην αρχή), το Κ46 το κέρδισε ο Κώστας Κεσόγλου, με δεύτερο το Δημήτρη Βαζελάκη και τρίτο τον Κωστούρο (11 συμμετοχές).

Διαιτητής και βασικός υπεύθυνος για τα φετινά Κάππα ήταν ο Πολυζώης Ντελής.
Σταθερή και πολύτιμη συμπαράσταση τα κεράσματα του Ζαχαροπλαστείου Αποστολίδη.

Αναρτήθηκε στις 2010, 2011, ΚΑΠΠΑ. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: