Πληροφορίες

Αυτό το ιστολόγιο έχει σκοπό την παρουσίαση των σκακιστικών δραστηριοτήτων στην Καλλιθέα και την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Αθήνας. Επίκεντρό μας είναι οι δραστηριότητες που αφορούν τις ομάδες, τους σκακιστές, και τους φίλους του ΣΟ Καλλιθέας. Αν ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα μαθημάτων, πατήστε εδώ.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Καλλιθέας στεγάζεται σε κατάστημα της οδού Λυκούργου 50 που μας παραχωρείται από το Δήμο Καλλιθέας. Το τηλέφωνο των γραφείων είναι 210-9592-163, Σάββατο και Κυριακή (πρωινές ώρες), όταν γίνονται κυρίως προπονήσεις και αγώνες. Για άλλες ώρες (6-9 το απόγευμα), δοκιμάστε το τηλέφωνο 210-9517-857 ή το κινητό 6977-550-950 (κ. Ηλίας Αλεξίου).

club-4web.jpg 2nd-4club.jpg

Ο χώρος διαθέτει επίσης πατάρι που χρησιμοποιείται επίσης για προπονήσεις και αγώνες. Συνολικά, στον αγωνιστικό μας χώρο μπορούν σήμερα να φιλοξενηθούν άνετα 25 ζευγάρια σκακιστών. Εδώ γίνονται επίσης οι προπονήσεις των Ακαδημιών μας.

games-4club.jpg

Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη με τις αστικές συγκοινωνίες, αφού ο χώρος βρίσκεται πολύ κοντά στους σταθμούς Καλλιθέα και Ταύρος της γραμμής 1 του μετρό ( ΗΣΑΠ), περίπου στο μέσο τους. Με άνετο περπάτημα, η απόσταση και από τους δύο σταθμούς δεν ξεπερνάει τα δέκα λεπτά.

xartis-sok.jpg

Από την άλλη, η στάθμευση των ΙΧ στην Καλλιθέα είναι μεγάλο πρόβλημα. Η θέση του αγωνιστικού χώρου είναι, πάντως, από τις «προνομιακές» αφού βρίσκεται κοντά στο πάρκινγκ του σταθμού «Ταύρος». Έτσι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να βρείτε να παρκάρετε. Διαφορετικά, υπάρχει πάντα η λύση και των ιδιωτικών πάρκινγκ (υπάρχουν αρκετά στην ευρύτερη περιοχή).

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πληροφορίες
Αρέσει σε %d bloggers: