Σκακιεράκια

Το ενημερωτικό φυλλάδιό μας που διατίθεται δωρεάν. Επιπλέον, μπορείτε να το διαβάσετε στο Διαδίκτυο αλλά και να το αποθηκεύσετε σε σελιδοποιημένη μορφή, και να το τυπώσετε «μπρος-πίσω» σε μορφή φυλλαδίου Α5.

Τα διαθέσιμα τεύχη είναι:

Τεύχος 14, (Μαρ-Απρ 2008): Αφιέρωμα στα Σχολικά πρωταθλήματα (Καλλιθέας, Αττικής, Πανελλήνια). Διαβάστε το εδώ:  Αποθηκεύστε και τυπώστε το από εδώ:

Τεύχος 13, (Ιαν-Φεβ 2008): Τρέχοντα αγωνιστικά και διοικητικά νέα, προκήρυξη του Σχολικού Πρωταθλήματος Καλλιθέας. Διαβάστε το εδώ: Αποθηκεύστε και τυπώστε το από εδώ:

Τεύχος 12, (Νοε-Δεκ 2007): Η Καλλιθέα ξανά στην Α’ Εθνική (με ρεπορτάζ για τα μπαράζ και τις δύο νικηφόρες παρτίδες του Ανδρέα Κοφίδη, σχολιασμένες από το νικητή). Διαβάστε το εδώ: Αποθηκεύστε και τυπώστε το από εδώ:

Τεύχος 9, (Μάιος 2007): Η Καλλιθέα πρώτη στα προκριματικά της Β’ Εθνική2 (με ρεπορτάζ από τους αγώνες). Διαβάστε το εδώ: Αποθηκεύστε και τυπώστε το από εδώ:

Τεύχος 8, (Μάρτιος 2007): Δωδεκασέλιδο, με αφιέρωμα στο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλλιθέας 2007. Διαβάστε το εδώ: Αποθηκεύστε και τυπώστε το από εδώ:

Τεύχος 2, (Μάρτιος 2006): Τα Σχολικά Αττικής έρχονται στην Καλλιθέα.  Διαβάστε το εδώ: Αποθηκεύστε και τυπώστε το από εδώ:

Τεύχος 1, (Ιαν-Φεβ 2006): Επιτυχίες στα ατομικά νεανικά. Διαβάστε το εδώ: Αποθηκεύστε και τυπώστε το από εδώ:

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σκακιεράκια
Αρέσει σε %d bloggers: